Eigentijdse keukens
Laat je inspireren!

TERUG NAAR KEUKENS

(9 afbeeldingen in totaal)

1/ Strakke elegantie met een stoere knipoog

De opzetkasten met de toestellen onderscheiden deze kolomkastenwand van het stereotype.  Door creatief om te springen met de diepteverschillen, krijgt dit ontwerp een vernieuwende dimensie.  Zo kan er in deze beperkte ruimte een volwaardige keuken worden gerealiseerd.  Het strakke wit  krijgt extra karakter door de combinatie met de klassieke marmerlook en het robuuste hout. 

2/ Hedendaagse contrasten in kleur en textuur

Deze open ruimte vraagt een efficiënte, doordachte invulling.  De luchtige omkadering van de kolomkastenwand benadrukt de lengte op een speelse manier.  De combinatie van de open nis en de schuifdeurenkast garandeert de nodige functionaliteit.   De hedendaagse technologie laat ons toe om de kookplaat en dampkap te integreren als één element.

(6 afbeeldingen in totaal)

(6 afbeeldingen in totaal)

3/ Toon op toon, industrieel gepresenteerd

Door de toestellen inventief te integreren in de greeploze kolomkastenwand creëren we de nodige diepte.  De vaatwas wordt discreet, op hoogte ingewerkt, waardoor de werkzone volledig voorzien kan worden van praktische ladekasten.  De tafel op werkbladhoogte zorgt voor een veelzijdige invulling van het geheel.

4/ Eenvoud siert

De tijdloze elegantie van een witte keuken, in een beperkte ruimte gebracht.  De strakke belijning zorgt niet enkel voor een zuivere vormgeving, maar garandeert bovendien een optimale functionaliteit van het geheel.  De plafondunit vervangt de traditionele hangkasten en zorgt voor een open blik zonder storende elementen.   Het samenspel van de horizontale en verticale greeplijsten benadrukt zowel de breedte- als de hoogteverhoudingen.

(3 afbeeldingen in totaal)

(6 afbeeldingen in totaal)

5/ Hout als centrale factor

De atypische vormgeving brengt de essentie van dit concept tot leven.  De in elkaar verweven volumes zijn een hedendaagse samenvatting van de moderne leefkeuken waarbij het  ruwe hout en de witte wanden elkaar in evenwicht brengen.  Absolute eyecatcher is toch wel de zwevende dampkap die tevens fungeert als (sfeer)verlichting.

LANDELIJKE KEUKENS
DIVERSE KEUKENS

Waarmee kunnen wij u nog helpen?

badkamers
BADMEUBELS
tafels en stoelen
TAFELS & STOELEN
maatwerk
MAATWERK

Wij maken jouw droomkeuken werkelijkheid

Contacteer ons, wij zorgen voor oplossingen op maat

MAAK EEN AFSPRAAK