Landelijke keukens
Laat je inspireren!

TERUG NAAR KEUKENS

(6 afbeeldingen in totaal)

1/ De toekomst in een nostalgisch jasje

De typerende franse landhuisstijl spreekt tot de verbeelding door haar doordachte details en superieure kwaliteit, zonder nadrukkelijk op te vallen.   De luxueuze uitstraling wordt benadrukt door het hoogwaardige en stijlvolle gasfornuis – hét paradepaardje voor de ultieme hobbykok.  Naast de uitgesproken stijlkenmerken is deze keuken het schoolvoorbeeld van de ergonomische keuken.

2/ De klassieke
L-keuken herontdekt

Deze keuken maakt met natuureik en handgemaakte knopjes een knipoog naar het landelijke, maar is qua ontwerp eerder hedendaags getint.  De vormgeving is strak, maar niet té minimalistisch, waardoor het geheel een eerder huiselijke sfeer uitstraalt.  Het nieuwe landelijk is sfeervol, gezellig, maar zonder een spoortje van overdaad. 

(6 afbeeldingen in totaal)

(6 afbeeldingen in totaal)

3/ Natuurlijk strak met landelijke warmte

Het verrassende contrast tussen de hedendaagse opstelling en landelijke toetsen, zorgen ervoor dat deze keuken nog meer in het oog springt.  De symmetrie en het ritme van de kolomkastenwand stralen een grote rust uit en creëren een huiselijke sfeer.   Doordat het stoere granieten werkblad gebruikt wordt voor zowel werkblad als eettafel,  wordt de lengte extra versterkt.

4/ Waar details het verschil maken

Het landelijke karakter van deze keuken wordt niet bepaald door de opstelling, maar door de uitvoering ervan.   Deze eerder klassieke indeling wordt opgewaardeerd door het samenspel van de juiste elementen, zoals de keramische opzetspoelbak; schouw en lambrisering.  Het gebruik van hoogwaardige massieve eiken deurtjes laat ons toe een doorgeschuurd effect te realiseren, waardoor de natuurkleur van het hout subtiel zichtbaar blijft.

(5 afbeeldingen in totaal)

EIGENTIJDSE KEUKENS
DIVERSE KEUKENS

Waarmee kunnen wij u nog helpen?

badkamers
BADMEUBELS
tafels en stoelen
TAFELS & STOELEN
maatwerk
MAATWERK

Wij maken jouw droomkeuken werkelijkheid

Contacteer ons, wij zorgen voor oplossingen op maat

MAAK EEN AFSPRAAK