Werkwijze

We werken enkel op afspraak, ook voor nieuwe offertes. Vrijblijvend even in onze toonzaal rondkijken kan natuurlijk wel.

Onze interieurarchitecten staan garant voor een persoonlijk ontwerp op maat, al naargelang uw wensen en eisen, volgens ieders budget.  Of u nu op zoek bent naar een keuken voor uw particuliere woning, huurhuis of project, wij bieden een oplossing voor elke situatie.  Wij zien de aankoop van een keuken dan ook niet als een evidentie, maar als een investering in de esthetiek en functionaliteit van uw woning.  We vergelijken samen met u de verschillende mogelijkheden betreffende materialen, toestellen, opstelling, e.d. om uw ideale keuken samen te stellen.  We behandelen elke prijsofferte met de nodige zorg, en besteden veel aandacht aan het gebruikscomfort van uw keuken.  We voorzien de nodige praktische details, die uw keuken van de nodige functionaliteit voorzien. 

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, vragen wij om bij uw bezoek aan onze toonzaal alvast een grondplan, of de globale afmetingen (LxBxH, posities ramen en deuren) mee te brengen.  Zo kunnen we een realistisch voorstel uitwerken.

De aankoop van een keuken is de dag van vandaag een hele uitdaging.  U wordt als consument om de oren geslagen met de meest uiteenlopende acties, torenhoge kortingen en “gratis” aanbiedingen.  Ogenschijnlijk vergelijkbare offertes kunnen ondanks uw waakzaam oog, toch heel wat verborgen verschillen bevatten.  Om een correcte vergelijking te maken is het uitermate belangrijk dat u de juiste vergelijkingen maakt, zodat uw uiteindelijke keuken ook daadwerkelijk de keuken van uw dromen wordt!

Voor de uiteindelijke plaatsing van uw keuken kan u rekenen op onze eigen vakmensen.  Zij staan garant voor een zorgvuldige en perfecte afwerking!  Indien u wenst kan u natuurlijk ook zelf instaan voor de plaatsing van uw keuken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Waarmee kunnen wij u nog helpen?

keuken
KEUKENS
badkamers
BADMEUBELS
tafels en stoelen
TAFELS & STOELEN
maatwerk
MAATWERK

Wij maken jouw interieuridee werkelijkheid

Contacteer ons, wij zorgen voor oplossingen op maat

MAAK EEN AFSPRAAK